Elämäsi on ennalta määrätty

Numerologian avulla saat tietää, mitä olennaisia teemoja sinun elämääsi sisältyy

Luulitko, että sinulla on vapaa tahto elämästäsi? Uusimman tutkimuksen mukaan se ei pidä paikkaansa. Maailmankaikkeus määräytyy jo ihmisen syntyessä. Vihdoinkin nykytiede puoltaa näiden "tunnustamattomien tieteiden" kuten numerologian paikkaansa pitävyyttä. Uusimman tutkimuksen mukaan kaikki tekemäsi päätökset tapahtuvat aivoissa ensin tiedostamattomasti. Ne ovat aivojen sähkötoiminnan tulos. Kun teet päätöksen, aivot ovat laittaneet asian liikkeelle jo kauan ennen kuin olet tietoinen päätöksen tekemisestä. Otsalohkon etuosassa syntyy halu esimerkiksi juoda kupponen kahvia. Kun alkaa tehdä mieli kahvia, aivot arvioivat etukäteen, täyttävätkö ne toiveen vai ei. Arviointi tapahtuu verkostoissa, joka liittyy pihtipoimun etuosaksi kutsuttuun alueeseen ja vaikka tiedostaisit prosessin, sen tulokseen ei voi vaikuttaa. Toiminta seuraa näitä tiedostamattomia aivoimpulsseja. Tunteet päälakilohkossa saavat aikaan illuusion, että olisit itse tehnyt päätöksen juoda kahvia. Tästä tutkijat ovat vetäneet johtopäätöksen, että valintasi ovat ennalta määrättyjä. Tämä puoltaa myös numerologisen tieteen paikkansapitävyyttä. Testaa itse ja hämmästy, miten tulkinta kertoo elämässäsi kohtaamista asioista ja niistä, mitä se tuo vielä eteesi.  Tutkijat ovat jo myöntänteet, että on mahdollista ennustaa koko kaikkeuden tulevaisuus yksityiskohtaisesti.  Tämä perustuu Isaac Newtonin 1687 kappaleiden liikettä koskevaan teoriaan, joka pätee kaikkialla universumissa. Tätä on havainnollistettu biljardipöytäesimerkissä: Jos tiedetään biljardipallojen nopeus, massa ja sijainti voidaan ennustaa niiden liike loputtomiin saakka. Tilaa kuvaus elämääsi vaikuttavista asioista täältä.

Numerologiassa lasketaan ihmisen synnyinenergiat numerologisesti. Numerologia perustuu siihen, että sinun elämäsi teemat, tapahtumat, joita kohtaat on ennalta määrätty. Tätä puoltaa yllä kertomani uusin tutkimus. Newtonin kappaleiden liikettä kuvaava laki on 1680 -luvulta, mutta vasta viime aikoina sen paikkansapitävyys on todistettu ihmisen aivoissa. Myöhemmin Newtonin teoriat ovat korvautuneet Einsteinin teorioilla, mutta asia ei kuitenkaan ole muuttunut. Ajatukset ovat pohjimmiltaan tulosta mikroskooppisten atomien (vrt. biljardipallojen) yhteentörmäyksistä, valintasi ovat käytännössä syntyneet jo maailmankaikkeuden syntyhetkellä. Ihminen ei voi muuttaa maailmankaikkeuden kulkua - kaikki on ennalta määrätty. (Lähde Tieteen kuvalehti 2020 Elämä kulkee määrättyä uraa). Ota selvää omista synnyinenergioista täältä.

NUMEROLOGIASSA LASKETAAN SYNTYMÄHETKELLÄ VALLINNEET ENERGIAT SITEN, ETTÄ NIIDEN VAIKUTUKSET TÄHÄN ELÄMÄÄSI VOIDAAN KUVATA

Numerologia perustuu energiaan, joka värähtelee. Kaikki ympärillämme on energiaa - kaikki mitä näet ja mitä et näe. Ajatuksetkin ovat energiaa. Aivon sähköimpulssit ovat energiaa. Ihminen kuten kaikki muukin elämä, on osa suurta yhtenäistä kokonaisuutta eli maailmankaikkeutta ja sen tapahtumaekosysteemiä. Maailmankaikkeus voidaan pelkistetysti selittää rytmin ja värähtelyn kautta. Tällä voimalla on aaltoliike, joka on itsestäänselvyys luonnossa, joka siis elää jatkuvasti sopusoinnussa rytmin kanssa. Tämän päivän suorituskeskeisessä yhteiskunnassa eläminen vie helposti ihmisen kauemmaksi luonnosta, jolloin stressitasot nousevat ja menettää helposti kosketuksen omaan rytmiinsä eli omaan värähtelyynsä ja henkilökohtaiseen voimaansa. Koko maailmankaikkeutta hallitsevat matemaattiset lait, jotka hallitsevat myös ihmistä. Rytmi, voima ja matematiikka ovat numerologian peruspilari. Energia on numeroiden peruspilari. Numerologiassa lasketaan elämäsi energiat ja tulkitaan ne. Tilaa tulkinta!

TUNTUUKO KÄSITTÄMÄTTÖMÄLTÄ, ETTÄ ELÄMÄ JOSKUS PÄÄTTYISI? SIKSI SE TUNTUU KÄSITTÄMÄTTÖMÄLTÄ, KOSKA TIEDÄMME SISIÄMMÄSSÄMME ETTEI SE PÄÄTY

Numerologia perustuu teoriaan jälleensyntymisestä. Vaikka ihminen kuolee, sielu ei kuole vaan jatkaa olemassaoloaan, kunnes se on valmis lähtemään seuraavalle maanpäälliselle matkalleen. Sielu valitsee elämän ennen syntymistään riippuen niistä asioista, jotka jäivät kesken tai oppimatta. Tavoite on kehittyä ja lopulta valaistua. Valaistuneita sieluja ovat esimerkiksi Jeesus, Buddha sekä Äiti-Amma. Valaistumisen jälkeen olet osa Jumalaa, olet rakkaus. Ota askel kohti rakkautta ja tilaa oma tulkintasi täältä!

NUMEROLOGIA LÄHTEE SIITÄ, ETTÄ SINULLA ON MERKITYSTÄ JA MERKITYS - SATTUMAA EI OLE

Jokaisella ihmisellä on siten MERKITYS JA MERKITYSTÄ ja tehtävä maan päällä, sillä ihmisen sisällä oleva sielu on halukas oppimaan ja edistymään maanpäällisen elon aikana kohti valaistumista. Joillakin sieluilla on asioita kohdattavanaan ja käsiteltävänään - siksi joidenkin ihmisen elämän voi olla haasteellinen. Ne jotka uskovat karmaan, huomaavat tässä, että sielu todella löytää edestään sen, minkä taakseen on jättänyt. Energian aaltoliike on sinusta lähtenyt ja se tulee palaamaan luoksesi ennemmin tai myöhemmin. Jokaisen elämä on osa ennalta määrättyä suunnitelmaa - tähän suunnitelmaan ovat sielut sitoutuneet ja "kirjoittaneet alle" kohdattavat asiat sielunsopimuksessaan. Joitakin sielunsopimuksellisia asioita voidaan sovittaa eri tavalla kohdattavaksi ns. lieventää elämän aikana, mutta jotkut asiat on vain kohdattava ja koettava. Mitä sinun on kohdattava, ota selvää.

MIKSI SYNTYMÄHETKI ON NIIN MERKITTÄVÄ?

Sielu on valinnut tarkoin elämänänsä edellä kuvaamieni asioiden vaikutuksesta. Sielu on siten valinnut myös vanhempansa. Sielu on valinnut myös synnyinnimensä, jonka se viestii vanhemmille ennen nimen antoa. Muistatko, miten ihmiset aivot toimivat päätöksentekohetkellä. Jo ennen päätöstä aivot ovat valinneet nimen tiedostamatta. Mikä sitten ohjaa tätä tietoisuutta? - Se on jotain, mitä ihminen ei ole pystynyt todistamaan. Sielu? Pyhä henki, Jumala, Kaikkeus?  Jokaisen aineen olemassaoloa määrittää tietyt matemaattiset lainalaisuudet, esimerkiksi kemiassa niitä kutsutaan aineen massaksi. Alkuaineille on määritetty aineesta riippuen yleinen, mitattava kokonaismassa, vaikka ne ovatkin hyvin pieniä ja näkymättömiä. Ihmisillä vastaava koodaus löytyy synnyinhetkestä ja -nimestä laskettavan matemaattisen toimituksen kautta. Kukin numero symbolisoi energian tiettyjä ominaisuuksia. Mitkä energiat vallitsevat minun kartallani, tilaa!

NUMEROLOGIAN HISTORIASTA

On sanottu, että numeroita ei ole keksitty vaan ne on löydetty. Samalla tavalla ne vallitsevat kaikissa kulttuureissa. Jopa Kristinuskon ja juutalaisuuden pyhistä kirjoituksista löytyy viitteitä numeroiden mystisiin merkityksiin. Numerologian syntymästä ei ole tarkkaa tietoa, mutta numerologian isänä pidetään kreikkalaista filosofi Pythagorasta (582-496 eaa.) Pythagoras opiskeli ja myöhemmin opetti muinaisia henkisiä totuuksia, numerologiaa ja geometriaa. Hän uskoi, että kukin numero ilmentää jumalan tahtoa ja numerot ovat jumalallisia ilmentymiä. Sana "numen" tarkoittaakin jumaluutta. Pythagoras on oli musiikin teorian pioneeri, sillä hän havaitsi numeeriset suhteet, jotka määrittelevät musiikillisen sävelasteikon. Hän opetti ja kehitti myös geometriaa ja aritmetiikkaa. Numerologia kuuluu Atlantiksen tieteisiin, joita ovat numerologian lisäksi mm. Astrologia ja Fengshui.

Tilaa oma tulkintasi täältä

MIHIN OIKEIN SITTEN TARVITSEN NUMEROLOGIAA, MIKSI KARTTAAN PITÄISI TUTUSTUA?

Sinun synnyinhetkesi ja nimesi ovat antaneet sinulle tietyt ominaisuudet, lähtöenergiat tähän elämään. Elämä on ennalta määrätty. Tiedämme, että aika on ihmisen keksimä käsite. Oikeasti on vain tämä hetki. Siksi synnyinhetkessäsi ollut energeettinen tila - sanotaan sitä vaikka ajaksi, on määrittänyt sinun elämääsi vaikuttavia energioita. Nämä energiat on hyvä tietää, jottet kompastuisi aina uudelleen samoihin virheisiin. Numerologisen tulkinnan avulla saat yhteyden sieluusi. Kun saat yhteyden sieluusi, elämäsi on "takaisin raiteillaan" - ymmärrät itseäsi, kokemuksiasi sekä tunteitasi paljon paremmin. Osaat tunnistaa asioita, joihin tarttumalla saat syvempää täyttymystä elämääsi. Omaan numerologiseen karttaan tutustuminen auttaa sinua löytämään oman voimasi eli rytmisi. Kun tunnet itsesi, on huomattavasti helpompi saavuttaa hyvinvointia, terveyttä, iloa ja suvaitsevaisuutta sekä menestyä elämässä. Numerologia on erittäin hyödyllinen itsereflektioväline, se auttaa sinua erityisesti ymmärtämään itseäsi ja muita. Se auttaa kehittymään henkisellä tiellä ja löytämänään oman voimasi lähteet. Numerologian avulla pystyt ymmärtämään omaa elämääsi ja kohtaamiasi asioita täysin uudesta valosta. Numerologinen kartta on niin voimakas taustavaikuttaja elämässäsi, että sen tarkasteleminen kannattaa ottaa asiaksi vaikka tuntisit jo olevasi omassa voimassasi. Olen aivan varma, että löydät kartaltasi sinua resonoivia uusia puolesta itsestäsi. Tulet ymmärtämään, miten sinulla on tapana käyttäytyä ja näyttäytyä eri tilanteissa. Mitkä teemat toistuvat ja vallitsevat elämässäsi niin, että sinulla on mahdollista kasvaa ihmisenä. Tilaa nyt ja hämmästy!

NUMEROLOGISIIN AIHEISIIN VOIT TUTUSTUA ENEMMÄN OTTAMALLA SEURANTAAN SOMETILINI

Somessa löydät minut nimellä Pohjolan numerologi.  Kerron tililläni numeroiden voimasta ja vaikutuksesta elämässämme eteenkin pohjoisella pallon puoliskolla.. Kun maailma menee monimutkaiseksi, tietyt asiat ovat eivätkä muutu. Yksi niistä on matematiikka. Kaikki maailmankaikkeudessa pohjautuu matematiikkaan - numeroihin, joka luo elämäämme rytmin. Sinäkin perustut matematiikkaan eli numeroihin. Numerot synnyttämät voiman ja rytmin. Meille pohjoisen ihmisille, jos joillekin on selvää, miten paljon esimerkiksi luonnon rytmi vaikuttaa elämäämme ja miten paljon rytmiin samaistumalla voimme helpottaa elämäämme.