Numerologinen näkijän tulkinta

Äärimmäisen syväluotaava numerologinen tulkinta sinusta. Energeettinen sormenjälkesi höystettynä juuri nyt kanavoituvalla tiedolla teemakohtaisesti. Ehdottomasti suosituin tulkintani, joka sisältää peruskartan lisäksi numeroiden analyysin, vertailun ja kanavoituvan tiedon erillisiin osuuksiin merkittyinä. Tulkintaan saat valita yhden elämän osa-alueen, johon toivot erityistä viestiä. Sinulle on jo tulossa viesti, ehkä tunnet jo sen?

Tämä on uskomaton syväluotaus elämässäsi vaikuttavaista numerologisista energioista. Numerologiset energiat tarkoittavat niitä energioita, joiden kanssa olet syntynyt tänne elämään tätä elämää. Halusit tai et, ne vaikuttavat sinuun aivan koko elämäsi ajan. Tärkeintä on ensiksi tunnistaa ne ja sitten toteuttaa itseään sinulle parhaiten sopivien asioiden parissa. Kun teet sitä, missä olet luonnostaa hyvä, saat äärimmäisen paljon enemmän tyytyväisyyttä elämään. Miksi kahlata vastavirtaan, kun voit heittäytyä sen vietäväksi? Ja nauttia päälle. Tätä tulkintaa syvemmälle on lähes mahdotonta päästä omien synnyinenergioiden tulkitsemisessa. Tulet huomamaan ja yllättymään tulkinnan tuomasta tiedosta. "Miten voi olla mahdollista, että tässä puhutaan näin tarkalleen minusta"? Kysyi eräs asiakas. Tulkinta on uskomattoman osuva, siksi siinä esille tulevat mahdollisuudet ja elämän oppiläksyt tuovat elämääsi todellakin paljon uutta sävyä, iloa, voimaa ja uskoa itseen. Sinulla on merkitys täällä, etkö halua tietää mikä se on? Mitä sielusi on tullut tänne tekemään? Onko sinulla jokin karma, joka olisi aika murtaa? Ota selvää ja tilaa tulkinta. Meillä jokaisella on lahjoja, mutta niiden tunnistamisessa saatat tarvita apua.

Tulkintaan kuuluu lisäksi näkijän erityinen katsaus valitsemallesi elämän osa-alueelle (1 aihe). Katsauksessa painottuu kanavoituva tieto sekä numerologisen kartan nostamat energiat aiheeseen liittyen. Valitse näkijän katsauksen aihe seuraavista aihealueista: Itsetunto, Ihmissuhteet, Parisuhde, Perhe, Työ ja ura, Koti ja ympäristö, Raha ja vauraus, Hyvinvointi ja terveys, Ajanhallinta, Menneisyys, Henkisyys ja henkinen kehitys. HINTA 100 €


TILAA NÄKIJÄN NUMEROLOGINEN TULKINTA ALTA

Toimitan tulkinnan kirjallisena maksun suoritettuasi noin 5-14 vuorokaudessa riippuen tilaustilanteesta. Maksun suorittuasi saat paluupostilla myös vahvistuksen ja kuitin.

MAKSU MOBILE PAY 040 7289984 TAI TILISIIRTO SAAJANA HENNA ROMPPAINEN FI03 2101 2000 0923 95 kirjaa viestikenttään tulkinnan nimi