Numerologinen perustulkinta

Tiedä oma erinomaisuutesi ja ainutlaatuisuutesi! Tunnista omat vahvuutesi ja elämäntehtäväsi. Löydä omat lahjasi, joiden avulla pystyt rakentamaan elämääsi lisää mitä vain! Kun tunnet itsesi, et aina kaadu ongelmiin vaan väistät ja jatkat matkaa ketteräsi eteenpäin.

Numerologinen kartta tulee erityisesti tarpeeseen, jos olet pohtinut tarkoitustasi täällä. Kartta auttaa sinua tuntemaan ja tunnistamaan sielusi piirteet ja sen luontaiset voimat. Numerologinen kartta paljastaa, mitkä asiat selittävät kokemuksesi ja miksi kohtaat samantapaisia tilanteita yhä uudelleen. Jos sinusta tuntuu, ettet pääse elämässäsi eteenpäin niin numerologiseen karttaan tutustuminen on ehdoton juttu. Numerologinen peruskartta antaa vastaukset vähintään yllä oleviin kysymyksiin, se sisältää kuvaukset esimerkiksi syvimmästä olemuksestasi, näkyvästä persoonallisuudestasi, sielusi toiveesta sekä siitä, mitä elämäsi tuo eteesi niin haasteiden kuin mahdollisuuksien muodossa. Tulkinta sisältää myös kuvauksen niistä asioista, jotka tuottavat sinulle rauhaa ja tasapainoa elämään.

Tulkinta on eriomainen tapa lisätä ymmärrystä itsestäsi erityisesti siitä näkökulmasta, miten pystyt ratsastamaan parhaalla mahdollisella tavalla sinulle ominaisilla ja sinulle vahvoilla energioilla. Tulkinta on erityisesti voimauttava ja itsetuntoa kohottava. Mikset haluaisi tietää niitä numeroita, eli niitä energeetisiä vaikutteita, jotka synnyinhetkestäsi lähtien ovat vaikuttaneet ja vaikuttavat elämässäsi? Mikset haluaisi tietää, mitkä ovat sinun pullonkaulojasi, jotka huomaamalla et joka kerta kaadu vaan osaat väistää.

Numerologinen perustulkinta 39 € 

HUOMAA, ETTÄ TÄHÄN TULKINTAAN VOIT MYÖS MYÖHEMMIN TILATA LISÄOSINA NÄKIJÄN ANALYYSIT ELI KANAVOINNIT TEEMAKOHTAISESTI HINTAAN 63 €. Tällöin kokonaisuus vastaa täysin numerologista näkijän tulkintaa.

TILAUS ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA, MAKSUTIEDOT NÄKYVÄT LOMAKKEEN ALLA

Toimitan tulkinnan kirjallisena maksun suoritettuasi noin 5-14 vuorokaudessa riippuen tilaustilanteesta. Maksun suorittuasi saat paluupostilla myös vahvistuksen ja kuitin.

MAKSU MOBILE PAY 040 7289984 TAI TILISIIRTO SAAJANA HENNA ROMPPAINEN  FI03 2101 2000 0923 95 kirjaa viestikenttään esimerkiksi tulkinnan nimi