Sielusi viesti -valmennuskokonaisuus

Sielusi viesti sinulle on erityisesti lyhyt valmennuskokonaisuus, joka perustuu synnynnäisten vahvuuksiesi valjastamiseen. Täyden potentiaalisi saavuttamiseen! Tämän edullisempaa ei voi olla, sillä valmennusten arvo on 300 €! Nyt saat valmennuskokonaisuuden äärimmäisen edullisesti. Valmennuksiani on kehuttu järjestään. Kokonaisuuteen kuuluu 2 siis valmennuskertaa 2 x 1h kanssani. Kokonaisuus on tarkoitettu niille, jotka ovat tilanneet numerologisen perus- tai näkijäntulkinnan. Valmennuksen päätyttyä saat yhden A4 kootun "sielusi viestin sinulle", joka auttaa sinua kohdentamaan energiasi asioihin, jotka mahdollistavat kehittymisesi uudelle tasolle. Sielusi viestiin on koottu valmennuksesta saatu ydintieto auttamaan sinua matkassasi eteenpäin. Valmennukseen kuuluu alkusi lyhytkohtaaminen, jossa sovimme valmennusajat ja keskustelemme rennosti. Valmennuksen jälkeen teen sinulle energiahoidon (arvo 50€). 

Sielusi viesti -valmennus 59 € (ARVO 409 €!)

Otan sinuun yhteyttä ensimmäisen lyhytkohtaamisen sopimiseksi. Lyhytkohtaamisessa juttelemme lyhyesti tulkinnastasi, jonka jälkeen sovimme varsinaiset valmennusajat 2kpl. Maksun 59 euroa suorittuasi saat paluupostilla myös vahvistuksen ja kuitin.

MAKSU MOBILE PAY 040 7289984 TAI TILISIIRTO SAAJANA HENNA ROMPPAINEN FI03 2101 2000 0923 95 kirjaa viestikenttään oma etunimisukunimi