Suosituksia

Numerologisiin tulkintoihin liittyvät palautteet löytyvät insagram -tililtäni nimellä pohjolankukka

Lilja

"Sain mukavan ensikokemuksen energiahoitoon. Olin aikaisemmin kuullut ja lukenut asiasta, mutta en ollut päässyt kokemaan. Itse hoito tuntui jännältä ja rentouttavalta. Jälkikeskustelut olivat mielenkiintoisia ja pistivät ajattelemaan. Hoitoon liittyviä tuntemuksia tuli vielä seuraavina päivinä. Kiitos, kiitos, kiitos."

Sini

"Numerologinen näkijän tulkinta kuulostaa sielultani, kaikki sisältö resonoi. Olen lukenut tämän nyt pariin otteeseen ja jatkan uudelleen ja uudelleen lukemista, kun jokaisella kerralla löytyy jotain uutta ihanaa! Eli kiitos vain kovasti!"

Liisa

"Erityistä oli se, mitä Valotar kertoi energiahoidon jälkeen. Hän oli tuntenut kaikki ne fyysiset vaivat, jotka olivat minua vaivanneet viimeisen puolen vuoden aikana. Samaa voin sanoa henkisestä puolesta. Asiat, jotka vaivaavat itseäni ja jotka ovat käsittelemättä, nousivat tulkinnassa selvästi esille. Huikea, rentouttava, ajatuksia ja tunteita nostattava kokemus, jonka haluaan ehdottomasti kokea uudelleen."

Niina


"Numerologinen tulkinta oli erittäin hyvä ja kertoi minusta paljon mitä olen nyt ja mitä pitää vahvistaa. Uskomattomasti sattui kyllä kohdalle kaikkinensa erityisesti ammattini puolesta ja luonteen puolesta. Moni asia piti paikkaansa. Suosittelen Valottaren tulkintaa lämpimästi!"

Aini

"Tulkinta oli mielenkiintoinen ja tunnistin sieltä monia asioita. Tämä auttaa minua selkeästi eteenpäin".

Mitra

"Haluan kiittää sinua valmennuksesta. Nämä tapaamiset ovat antaneet minulle enemmän kuin jotku työnohjaukset ja psykologilla käynnit."

Aava

"Valmennus oli aivan ihana kokemus <3 Omaa polkua ja sydämen ääntä vahvistava, eheyttävä ja voimaannuttava prosessi. Valotar hallitsi hienosti kokonaisuuden lähtötilanteita ja tavoitteita myöten., hän oli luonteva ja keskusteleva couchi, joka uskalsi kysyä, lempeästi puskea ja pureutua asiaan kuin asiaan rohkeasti. Sain valtavasti oivalluksia, rohkaisua ja kannustusta. Tunsin todella olevani ykkönen ja se tuntui eheyttävältä"

Helinä

"Oi olipa rentouttava energiahoito. Tuntui myös siltä, että energiaa virtasi ja otin sitä vastaan. Nyt on semmoinen kevyt hyvä mieli. Kiitos, oli ehdottomasti positiivinen kokemus!."

Vuokko

"Tosi paljon poistettiin jotain pelkoja mitä ei oo välttämättä ees tiedostanu olevan.  Kiitos kiitos kiitos oli kyllä ihana energiahoito"

Kai

"Valotar on sympaattinen ja erittäin lämmin ihminen. Hänen ääretön rauhallisuus ja levollisuus toi luotettavan ilmapiirin ja uskalsin puhua valmennuksessa asioista niiden oikeilla nimillä. Yllätyin positiivisesti ja kokemus oli miellyttävä."

Lisää palautteita löydät Instagram tililtäni @pohjolankukka