FAIRY LUMINOUS - VALOTAR

NÄKIJÄ, NUMEROLOGI, VALMENTAJA, ENERGIAHOITAJA


Ensi alkuun näkijyydestä:

Selväaistini ovat auenneet minulla jo lapsuudessa. Muistan tunteneeni itseni ajoittain kummajaiseksi sen vuoksi, että aistin energioita herkemmin kuin muut. Vanhempani eivät aina osanneet suhtautua kaikkeen pelotta. Sain kuitenkin paljon kannustusta ja ajatuksia mummoiltani, joiden kunniaksi teen tätä työtä. Äitini äiti toimi enkeleiden kanssa, isäni äiti sai viestejä tulevasta etenkin unessa. Keskustelimme henkisistä asioita kuin arkipäivän uutisista. Minulla "näkijyys" ilmenee esimerkiksi automaattikirjoituksena tai telepaattisesti ja sanoina ja näkyinä korkeimman johdatuksessa. En ajattele mielessäni, miten kirjoitan vaan sanat tulevat paperille tai koneelle. Kiitän kaikista viisaista sanoista korkeimpia opettajiani. Minulla on ollut aina kyky kysyä oikeat kysymykset toisten auttamiseksi ja se on oppaideni ansiota. Näkijyyttäni olen hyödyntänyt pitkään arkielämässä, nähnyt ennakkoon tapahtumia, joihin on voinut varautua. Kaikilla ihmisillä on selväaistit, herkyyttä harjoittelemalla sinäkin pystyt toimimaan aivan samoin :)

Tulkitsen energioita sekä numerologisesti, että energiakehosta. Kanavoin tietoa ylemmiltä astraalitasoilta ylösnousseilta mestareilta. Kehotuntemukset ja telepaattinen ajatustenluku kanavoituvat siltä henkilöltä, kenelle milloinkin katson. En katso kenenkään energioita ilman asianomaisen lupaa. Asianomaiselle kanavoituu tietoa ja oppeja tulkintaan hänen korkeimmaksi parhaakseen. Suosikkipalveluni on tällä hetkellä Numerologinen näkijän tulkinta, joka on oivallinen tapa tarkastella henkilön elämässä vaikuttavia energioita hyvin kokonaisvaltaisesti itsetuntemuksen tueksi. 

Numerologiasta:

Numerologiaan tutustuin useita vuosia sitten, mutta numerot ovat viestineet minulle jo lapsesta asti. Vasta aikuisena perehdyin niiden tulkitsemiseen. Numerosarjoja tuotiin niin hanakasti eteeni, etten voinut enää olla ohittamatta niitä. Nuorena aikuisena uuvuin ja sitä myötä heräsin elämään uudella tavalla. Oikeastaan tämän heräämisen myötä huomasin alkaa tutkimaan numeroiden energiaa ja viestiä tarkemmin. Numerologia ja niiden johdatus resonoi minua valtavasti. Numeroita tulkitessa huomaan, miten syvät totuudet paljastuvat aivan ihmeellisesti. Numerologiksi opiskelin amerikkalaisen Manuel Cooperin johdolla.

Valmentamisesta:

Olen kouluttautunut myös ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi vuonna 2021 sekä energiahoitajaksi vuonna 2020. Valmennukseni kautta ihmiset ovat koneet saavansa runsaasti apua elämässään. Minulla onkin taitoa nähdä tilanteiden takana vaikuttavat asiat, joita muokkaamalla pystytään saamaan aikaan valtava positiivinen muutos elämässä. Oma sieluntehtäväni onkin auttaa muita ihmisiä elämässä eteenpäin. Toimin erityisesti johdattaja, sillä kanavoin valoa sinne, missä sitä ei ole tai missä se on tarpeen. Minulle on tärkeää löytää ihmisestä aina hänen korkein potentiaalinsa ja lahjansa, joiden avulla ihminen saa uutta itseluottamusta ja itsevarmuutta elämäntielle. Koen tärkeäksi sen, että saan tehdä ihmisille heidän numerologisia synnyinkarttojaan itsensä ymmärryksen lisäämiseksi ja oman korkeimman potentiaalinsa löytämiseksi. Synnyinkartta on todella tärkeä tuntea energeettisenä voimana ja ohjaavana vaikutteena elämässä.

Hyödynnän myös selväaisteja tulkinnoissa, joista pystyn aistimaan henkilölle sille hetkellä tärkeää tietoa ja opastusta. Numerologinen näkijän tulkintani onkin hyvin erityislaatuinen palvelu Suomessa ja maailmalla, tietääkseni kukaan muu ei tee niitä.

Millainen minä olen numerologisesti:

Numerologisesti elämässäni vaikuttavat hyvin voimakkaasti monella numerologisella teema-alueella numero viisi. Olen viitonen niin minuudelta kuin persoonallisuudeltani, lisäksi elämänpolkuni värähtelee numeron viisi energiaa. Minun elämässäni kaikista varmin asia on muutos ja seikkailut. Minulla muuttuvat työtehtävät, ystävät, ympäristö jne. Elämästäni eivät puutu seikkailu eivätkä kohtaamiset ihmisten kanssa. Kuljen omia polkujani, polkuni tuo vastaan mitä mielikuvituksellisimpia tapahtumia, ihmisiä ja kokemuksia. Vitosena olen hyvä kommunikoimaan, olen rohkea ja erittäin mielikuvitusrikas. Minulle on hyvin tärkeää vapaus ja riippumattomuus, en jaksa keksittyä pitkään sellaisiin asioihin, joissa ei ole mielenkiintoa. Menetän myös mielenkiinnon hyvin nopeasti, sillä minulla on tapana omaksua asiat nopeasti. Analyyttisenä luonteena ja kokonaiskuvaihmisenä, keskityn yleensä laajoihin isoihin kokonaisuuksiin yksityiskohtien sijaan. Olen erityisen taitava suunnittelemaan, organisoimaan ja olen rohkea tekijä. Olen oppinut luottamaan elämään - aina se ole ollut selvä asia kaiken muutoksen keskellä. Luottamus toimii taustalla suurena kannakkeena. 

Olen luonnon lapsi ja minulle tärkeitä arvoja ovat esimerkiksi vapaus, terveys, perhe ja rehellisyys. Rakastan kaikkea kaunista, etenkin luontoa, taidetta ja eläimiä. Olen hyvin luova ja kova innostumaan. Pyrin elämään intuitiivista elämää, kuuntelen kehoani ja ympäristöä ja teen päätökset aina tilanteen mukaan. Erityisesti ihmisten auttaminen on minulle tärkeää ja siksi teen tätä työtä. Syyt miksi minua kutsuu ihmisten auttaminen, löytyvät myös numerologiselta kartaltani, sielulleni on tärkeää maailman palveleminen ja parantaminen. Sieluni kaipuun numero on yhdeksän. Yhdeksään liittyy loppuun saattaminen ja se ettei luovuta. Ysi sielun energiassa tuo energiaa intuitiivisuuteen ja taiteellisuuteen. Ysien on tärkeää toimia omassa johdaksessaan.

Voin auttaa sinua seuraavissa kokonaisuuksissa:

Numerologiset tulkinnat,
Valmennukset,  
Näkijän kanavoinnit,

Hoidot.

Katsohan tarkemmin TÄÄLTÄ!


Fairy Luminous

Rovaniemi

040 7289984

pohjolankukka@meiliboxi.fi

Pohjolannumerologi


Näkijän kyvystä ja elämisestä henkisellä tiellä löydät tarinoita ja tietoa Instagram -tililtäni, joka löytyy nimellä pohjolankukka


Palveluitani voi tilata näppärimmin näiden nettisivujen kautta.