Tietosuojarekisteri

Fairyluminous.fi on internetsivu, joka on Tmi Fairy Luminous - Valottaren energia ja Hyvinvointipalvelut ylläpitämä sivusto. Sivustolla kerätään seuraavia rekisterejä; tulkintojen ja palveluiden tilaajien nimet, sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot. 

Rekisterin ylläpitäjä 

Tmi Fairy Luminous - Valottaren energia ja Hyvinvointipalvelut, y-tunnus 31718744

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Sähköpostilistan rekisteri koostuu fairyluminous.fi -sivun sekä eri tuotteiden ostamisen kautta postituslistalle liittyneistä henkilöistä. Rekisteröityneiden tietoja käytetään yrityksen ja asiakkaiden välisen asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon. Tulkintojen ostajille lähetetään valmis tulkinta eli ostettu materiaali sähköpostitse.

Rekisterin sisältö

Rekisteriin kerätään seuraavat tiedot: Etunimi, sukunimi, puhelinnumero, syntymäaika ja sähköpostiosoite.

Henkilötietojen luovuttaminen

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta fairyluminous -sivuston ulkopuolelle markkinointi,- myynti-, mielipide- tai markkinatutkimustarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä. Rekisteri on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

Tietojen tarkistaminen

Yritys ei tarkista henkilöiden antamien henkilötietojen oikeellisuutta. Rekisterin ylläpitoon tarvittavat tiedot poistetaan jäsenen tunnistetiedoista sen jälkeen, kun niiden säilyttäminen ei ole enää tarpeellista.

Rekisterin tietolähteet

Henkilötiedot saadaan, kun henkilö ostaa verkkosivujen kautta jonkin yrityksen tuotteen tai tilaa uutiskirjeen.

Linkit kolmansien osapuolten verkkosivuille 

Verkkosivuilla ei ole suoria linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivuille

Lisätietoja

Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä ota yhteys:

pohjolankukka@meiliboxi.fi

Rekisteriseloste päivitetty 17.8.2022