TULKINTATARJOTIN

Jokaisella meistä on tietynlainen energiakuvio ympärillään, tämän kuviom pystyy laskemaan numerologisella menetelmällä. Olisiko siis aika tutustua niihin energioihin, jotka ovat vaikuttaneet ja vaikuttavat sinuun syntymähetkestä lähtien? Kaikella on tarkoitus, kuten sillä että olet täällä lukemassa tätä. Sattumaa ei ole. Tältä sivulta löydät erilaiset tilattavat numerologiset tulkinnat, joiden kautta syvennät tietoa itsestäsi. Ja näillä tulkinnoillahan on tyytyväisyystakuu kaksi viikkoa. Jokainen tulkinta on erityisesti äärimmäisen hyvä itsereflektioväline, ne auttavat sinua erityisesti ymmärtämään itseäsi, mutta myös kehittymään henkisellä tiellä ja löytämänään oman voimasi lähteet! Jos aiot tehdä töitä itsesi kanssa, yksi tärkeimmistä askelista on tuntea oma numerologinen kartta eli ne energiat, joiden kanssa olet tänne syntynyt. Kumppanitulkinnan kautta pystyt myös ymmärtämään toista paremmin - lisäämään rakkautta, ymmärrystä ja armollisuutta elämään!

Tämän suosituimman tulkintani kautta pääset syväluotaamaan itseäsi vähintään viidentoista sivun verran. Tämä on huipputuote, jota ei ole saatavilla muualla. Tuotteessa yhdistyvät näkijyyteni sekä osaamiseni numerologiassa erityisellä tavalla. Olet syntynyt tänne omaten tiettyjä energioita. On aika tietää, miten sinun kannattaa ne valjastaa hyödyksesi. Tulkinnasta selviävät mm. erityiset mahdollisuudet sekä haasteet sekä sinun elämäntehtäväsi. Perustulkintaan verrattuna, tähän tulkintaan sisältyy analyysi sinuun vaikuttavista energioista, sekä niiden keskinäisestä suhteesta. Vertailu on tärkeää tietoa, ettet toimisi itseäsi vastaan - pissisi omaan nilkkaasi. Näkijän osuudet sisältävät lisäksi kanavoituvaa tietoa, joka on ollut erityisen kiitetty ja sisältää ajankohtaista ohjausta sinulle tähän hetkeen. Tulkintaan kuuluu lisäksi näkijän erityinen katsaus valitsemallesi elämän osa-alueelle. Hinta 100 €. Lue lisää ja tilaa TÄÄLTÄ.

Jos aiot kehittyä tässä elämässä. Jos haluat tuntea itsesi, niin hyvään alkuun pääset tilaamalla tämän numerologinen perustulkinnan. Löydät uskomattoman osuvasti itsesi kartasta, saat tietoa siitä, kuka olet pohjimmiltasi, mikä elämässä toisi sinulle tyytyväisyyttä ja onnellisuutta. Saat tietää, mitä kohti sinun kannattaisi edetä ja mitä välttää. Varsinkin, jos olet kokenut pettymyksiä ja epäonnistumisia - tämä on sinulle. Koet aivan varmasti ahaa -elämyksiä ja sellaisia hoksauksia, joita et ole aiemmin tunnistanut itsessäsi. Kartta luotaa sinulle elämässäsi valitsevat energiat kymmenen sivun kokonaisuuden verran! Hinta vain 39 €. Lue lisää ja tilaa TÄÄLTÄ.

Jos perustulkinnan jälkeen sinusta tuntuu, että haluaisit kanavoituvaa tietoa teemakohtaisesti ja vastauksen tiettyä elämän osa-aluetta koskevaan kysymykseen voit tilata nämä näkijän lisäosat erikseen. Tämä on myös oivallinen tapa ostaa näkijän numerologinen tulkinta kahdessa erässä. Tilattuasi perustulkinnan ja näkijän osuudet päälle, sinulla on sama paketti kuin suositusta numerologisesta näkijän tulkinnasta. Valitse myös katsottava elämän osa-alue. Hinta 63 €. Lue lisää ja tilaa TÄÄLTÄ. Huomaa, että voi myös itse tilatessasi kertoa, mikä erityisesti mietitytti numerologisessa peruskartassa ja mihin haluat lisätietoa.

Suhdetulkinta on energiakartta teidän kahden suhteestanne. Tulkinnasta paljastuu mm, mikä on suhteenne merkitys, mitä opetatte toisillenne ja kuinka hyvin käytte yhteen. Tulkinnan avulla lisäät ymmärrystä, syvällisyyttä ja merkityksellisyyttä suhteeseenne. Tulkintaan on oltava kumppanin lupa. Lue lisää ja tilaa TÄÄLTÄ. Hinta 80 euroa. Jos sinulla on jo kartta tilattuna minulta saat alennusta 20 % 

Mikäli sinusta tuntuu, että haluat vielä lisäksi tilata extrana katsauksen johonkin elämän osa-alueeseen - se onnistuu! Tai mikäli sinusta tuntuu, ettei ole vielä aika tilata numerologista karttaa, mutta jokin aihepiiri elämässä pohdituttaa, tämä on sinulle! Näkijän katsauksen valitsemaasi elämän osa-alueeseen saat hintaan 20 €. Lue lisää ja TÄÄLTÄ.

Sielusi viesti sinulle on ennen kaikkea lyhyt valmennuskokonaisuus, jonka kautta saat henkilökohtausta ohjausta ja valmennusta numerologisen karttasi tulkitsemiseen ja hyödyntämiseen elämäntilanteessasi. Valmennukset avulla saat täyden hyödyn synnynnäisistä vahvuuksista ja sielusi voimista. Valmennuksen lopuksi saat itsellesi lyhyen A4 sielusi viestinä talletettavaksi päiväkirjan tai kalenterin väliin.

Sisältää kaksi valmennussessiota! Valmennuksen kautta sinulla on mahdollisuus hyödyntää elämääsi vaikuttavia energioita uudella tavalla. Saat mahdollisuudet luoda unelmiesi elämän valjastammalla ne energiat käyttöön, jotka sinulla on luonnostaan vahvimpia! Lanseeraustarjouksena kaupanpäälle energiahoito (arvo 50 €). (Huom! Vain niille, joilla on jo numerologinen kartta tilattuna). HInta 69 €.  Lue lisää ja tilaa TÄÄLTÄ